Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gehaktballetjes:

  • gemengd gehakt 700.0 g
  • amandelpoeder 90.0 g
  • Gehakte spinazie diepvries uitgelekt. 300.0 g
  • kardemom 4.0 g
  • kaneelpoeder 4.0 g
  • nootmuskaat 4.0 g
  • geklaarde boter 40.0 g

Rijst:

Saus:

Opmaak:

  • Julienne groenten 800.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Gehaktballetjes:

    Meng het gehakt met het amandelpoeder, de gehakte spinazie, de gemalen specerijen en de gember, en maak hier balletjes van.Verhit deboter en bak er de gehaktballetjes in aan tot ze gaar zijn. Koel vervolgens zo snel mogelijk terug.
  2. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug.Meng de kurkuma met de 600 gr Tomatino, meng dit met de rijst en serveer apart.
  3. Saus:

    Breng Tomatino, water, geconcentreerde kippenbouillon en bladspinazie aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken. Koel de saus zo snel mogelijk terug.
  4. Opmaak:

    Wok de Julienne groenten kort en koel terug.Meng de saus met de gewokte groenten en de gehaktballetjes en serveer.Serveer de rijst apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu