Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

  • courgette 500.0 g

Step 5

  • jonge spinazie 100.0 g
  • parmezaanse kaas, geraspt 200.0 g

Is champignonsoep een favoriet voorgerecht op jouw locatie? Dan smullen de bewoners en cliënten ongetwijfeld ook van deze heerlijk hartige pasta bomvol groenten. Door umamirijke ingrediënten als paddenstoelen en Parmezaan zijn alle borden in no-time leeg

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Kook de pasta in water met zout “al dente” en giet deze af.
  2. Step 2

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Step 3

    • Snijd de paddenstoelen grof en bak ze op hoog vuur. Voeg op het laatste moment de roast umami toe.
  4. Step 4

    • Halveer de courgettes overdwars en snijd ze in plakjes. Bak de courgette op hoog vuur samen met wat tijm.
  5. Step 5

    • Meng de pasta met de bospaddenstoelensoep, gebakken paddenstoelen en de courgette.
    • Verdeel de pasta over de borden en maak het geheel af met de wat blaadjes spinazien en de geraspte kaas.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu