Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

Garnituur

  • Pastinaak 700.0 g
  • zonnebloemolie
  • zout en peper

Creatief met soep als basis of smaakmaker.

...

Bereiding

  1. Puree

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door en voeg de tijm toe.Koel de soep terug.
    • Meng de koude soep met de melk en de geconcentreerde groente bouillon.
    • Voeg al roerend de pureepoeder toe en meng het geheel kort.
    • Laat de puree tenminste 5 minuten opstijven.
  2. Garnituur

    • Maak de pastinaken schoon, schil ze en snijd ze in blokjes.
    • Meng de gesneden pastinaak met wat olie en kruid ze met zout en peper.
    • Verdeel de pastinaak op een bakplaat en rooster ze op 190°C gedurende 10 minuten in de oven.
    • Koel de pastinaak terug en meng de koude pastinaak door de puree.
  3. Opmaak

    • Regenereer de pastinaak puree.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu