Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ragout:

Aardappelpuree:

Opmaak:

  • Pasteitjes 50.0 st
  • Hollandse garnalen 500.0 g
  • peterselie, gehakt 100.0 g

Dit klassieke pasteitje kan zowel als voor of als hoofdgerecht geserveerd worden. 

...

Bereiding

  1. Ragout:

    Breng het water en de witte wijn aan de kook en voeg de Visfond toe.Bind met de Roux tot de gewenste dikte en voeg de room toe, breng verder op smaak met Geconcentreerde Visbouillon, de 3 Peperspuree en citroensap.Kook de champignons in water met wat citroen, giet af en voeg toe aan de bereiding.Stoom de vis en mosselen op 70°C en voeg deze bij de ragout.
  2. Aardappelpuree:

    Breng het water aan de kook en voeg van het vuur de Aardappelpuree toe.Werk deze verder af met roomen boter. Breng verder op smaak met nootmuskaat, peper en wat visbouillon.
  3. Opmaak:

    Verwarm de pasteitjes, vul deze met de ragout, bestrooi de ragout met de grijze garnalen en de peterselie.Dit serveren we als hapje of snack. Laten we het pasteitje weg, en serveren het als ragout, met de aardappelpuree en worteltjes als hoofdgerecht.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu