Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Pittige chorizo uit Spanje, krokante groene asperges van eigen bodem en zongedroogde tomaatjes uit Zuid-Italië. Een onverwacht geslaagde match met de Amerikaans-Canadese Thousand Island-dressing.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kook de penne in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
    • Koel ze snel weer af.
    • Stoom de groene asperges of bak ze kort aan en koel ze snel weer af.
    • Meng de afgekoelde pasta met de gare asperges, de chorizoblokjes, de gesneden zongedroogde tomaten en de Thousand Island dressing.
    • Plaats de bekomen pastasalade in een serveerschotel.
    Tip: Deze dressing krijgt zijn naam van de Thousand Island-regio op de grens tussen Canada en de VS. Wil je er graag wat beet aan toevoegen? Meng er dan wat kappertjes of fijngehakte groene olijven door.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu