Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Garnituur

  • groene asperges 2.0 bosje
  • witte asperges, gekookte 500.0 g
  • preiringen 200.0 g
  • zonnebloemolie
  • verse zalmfilet 800.0 g

Creatief met soep als basis of smaakmaker.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Breng 1,2 liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Voeg de dragon toe.
  2. Garnituur

    • Maak de asperges schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Blancheer de asperges.
    • Stoof de preiringen in wat olie zonder te kleuren.
    • Voeg de geblancheerde asperges toe en de aspergesaus.
    • Snijd de zalm in blokjes en voeg deze op het laatst aan de saus toe.
    • Gaar de zalm in de saus.
  3. Opmaak

    • Serveer deze saus met pasta, rijst of aardappelpuree
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu