Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

Garnituur:

  • tomaten, diverse soorten 800.0 g
  • rode ui 1.0 st
  • basilicum 15.0 g
  • kappertjes 50.0 g
  • zwarte olijven 200.0 g

Opmaak:


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Salade:

    Snijd het brood in stukjes.Meng het brood met de tijm, knoflookpuree en wat olijfolie.Bak het brood in ca. 8 minuten in de oven krokant en laat het afkoelen.Pureer de gepelde tomaten samen met de vinaigrette en maak hier het brood mee aan. Laat de salade een half uurtje rusten.
  2. Garnituur:

    Halveer de tomaten en snijd de ui in brunoise.Pluk de basilicum en snijd deze grof.Meng de gehalveerde tomaten met het brood, ui, kappertjes, olijven en de basilicum.

  3. Opmaak:

    Verdeel de salade in disposable bowls.Bestuif ze vlak voor het meegeven met wat tomaten poeder.Verpak de balsamico vinaigrette in aparte disposable bakjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu