Menu
Punten

Ingrediënten

+

Risotto:

Eend:

Paddenstoelen:


...

Bereiding

  1. Risotto:

    • Bereid een 1,8 liter bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • Voeg het eekhoorntjesbrood aan de bouillon toe zodat het zacht kan worden en zijn smaak aan de bouillon kan afgeven.
    • Verhit de olijfolie en stoof hierin de sjalotjes zonder ze te kleuren.
    • Voeg de knoflook en rijst toe en bak deze glazig.
    • Voeg de paddenstoelenbouillon toe en roer het geheel goed door tot het aan de kook komt.
    • Doe een deksel op de pan en zet deze in een voorverwarmde oven van 185ºC gedurende 18 minuten.
    • Haal de risotto uit de oven en controleer of deze “gaar” en smeuïg is en roer de kaas erdoor.
  2. Eend:

    • Giet de wijn in een brede pan en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg de kalfsjus toe en leg de eendenboutjes in de jus.
    • Zet de pan in de oven en maak de boutjes in de jus warm.
  3. Paddenstoelen:

    • Maak de paddenstoelen schoon en bak ze op hoog vuur.
    • Voeg op het laatste moment de roast umami toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Opmaak:

    • Verdeel de risotto en de eendenboutjes over de borden.
    • Schep de gebakken paddenstoelen erbij en maak het geheel af met de jus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu