Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

Ovenschotel

  • zuurkool, gekookt 1.0 kg
  • appelcompote 800.0 g
  • geraspte kaas 400.0 g

Creatief met soep als basis of smaakmaker

...

Bereiding

  1. Puree

    • Breng 1,5 liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Koel de soep terug.Meng de koude soep met de melk en de geconcentreerde groente bouillon.
    • Voeg al roerend de pureepoeder toe en meng het geheel kort.Laat de puree tenminste 5 minuten opstijven.
  2. Ovenschotel

    • Verdeel de zuurkool in een ovenschaal of GN bak.Verdeel hierop de appelcompote en daarop de puree.
    • Bestrooi de puree met de geraspte kaas.
    • Gratineer en verwarm in de oven op 175°C gedurende 20 a 30 minuten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu