Menu
Punten

Ingrediënten

+

Schnitzel

  • geklaarde boter
  • Calvé Satésaus 2,5 kg 400.0 g
  • water 4.0 dl
  • varkensschnitzels 10.0 stuks

Opmaak


De oorsprong van satésaus ligt in de Indische keuken. De saus werd door de Indische Nederlanders in Nederland geïntroduceerd evenals kroepoek, saté en nasi en bami goreng. Satésaus is vandaag de dag een van de populairste sausen in Nederland.

...

Bereiding

  1. Schnitzel

    Bak de schnitzels krokant in wat boter.Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
  2. Opmaak

    Verdeel de icebergsla over de schaaltjes.Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel ze samen met de rauwkost over de sla.Maak af met wat vinaigrette en garneer met wat sesamzaadjes.Serveer met de satésaus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu