Menu
Punten

Ingrediënten

+

muntcrème

  • groene olijven zonder pit 390.0 g
  • diepvriesmunt 20.0 g
  • olijfolie 60.0 ml
  • eiwit 85.0 g
  • gelespessa 6.0 g
  • azijn
  • groene kleurstof
  • zout en peper
  • druivenpitolie 650.0 ml

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. muntcrème

    Mix de olijven, munt en olijfolie in de blender.Vries in in een Pacojet-beker. Draai op en laat ontdooien. Vermeng de olijven-muntpasta met eiwit, gelespessa, azijn, groene kleurstof, zout en peper in de thermoblender.Monteer met druivenpitolie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu