Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vlees

Taboule

Salade

Opmaak


Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Vlees

    • Portioneer het vlees en vermeng het met de olie, kruiden en de peper.
    • Grill het vlees aan beide kanten op gewenste gaarheid.
    • Kruid met wat fleur de sel.
  2. Taboule

    • Giet het water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur in de koelkast en schep daarna de taboulé om.
  3. Salade

    • Snijd de rode ui in ringen en de tomaten en de komkommer in grove stukken.
    • Breek de fetakaas in stukjes, halveer de groene olijven en snijd de munt grof.
    • Meng alles samen met de vinaigrette en wat zwarte peper.
  4. Opmaak

    • Schep de taboulé op de borden en daarop de Griekse salade.
    • Verdeel de gegrilde vlees items erbij en serveer met de aioli.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu