Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Opmaak:

  • mini komkommer 5.0 st
  • mint 10.0 takjes
  • zwarte peper

Bouillon is het fundament van de keuken, een erg veelzijdig product waarmee je eindeloos kunt combineren. Wij kwamen uit op deze bouillon cocktail die uitstekend als amuse, cocktail, tussengerecht of 4 uurtje kan dienen. Veelzijdig dus!

...

Bereiding

  1. Soep:

    Snijd de komkommers en de appel in stukken (niet schillen).
    Breng het water aan de kook en voeg de groentebouillon toe.
    Laat de bouillon afkoelen.
    Pureer de komkommer samen met de appel, koude bouillon, munt, gin, limoensap, zout en peper.
    Passeer de soep door een zeef.
    Serveer de cocktail koud.
  2. Opmaak:

    Schenk de “Minty cucumber” in glaasjes.
    Garneer met in zessen gesneden minikomkommer en topje mint met lange steel.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu