Menu
Punten

Ingrediënten

+

Meloen gazpacho

Garnituur

  • buratta 500.0 g
  • cherry tomaatjes, gemengde 350.0 g

Opmaak

  • meloen bolletjes 600.0 g
  • citroenmelisse 1.0 tak
  • zwarte bessen blaadjes 1.0 bakje
  • olijfolie 15.0 g
  • Chili flakes 1.0 g

Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer diepte en gelaagdheid in smaak.  

...

Bereiding

  1. Meloen gazpacho

    • Pureer de meloen samen met de komkommer, avocado, chili peper, tomaten, basilicum, gember, limoensap, citrus, olijfolie en het zoetzuur.
  2. Garnituur

    • Snijd de buratta in plakjes en halveer de tomaatjes.
  3. Opmaak

    • Verdeel de meloenbolletjes samen met de gehalveerde tomaatjes aan een kant van het bord.
    • Leg de buratta ernaast en verdeel de zwarte bessenblaadjes en de citroenmelisse over het garnituur.
    • Giet de meloen gazpacho erbij en maak het geheel af met de olijfolie en wat chili.

Chefs' Tip:

Voeg 2,5 gram xanthaan gom aan de gazpacho toe tijdens het pureren om uitzakken te voorkomen

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu