Menu
Punten

Ingrediënten

+

Reepjes

  • pompoenpitten 25.0 g
  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pistachepitten 25.0 g
  • amandelen 25.0 g
  • cacao boter 25.0 g
  • witte chocolade 50.0 g
  • Matcha-groene thee 2.0 g
  • cranberry's, gedroogde 25.0 g

Matcha thee zien we behalve tijdens de Japanse thee ceremonie of als matcha latte steeds vaker verschijnen. De groene thee is perfect te combineren in o.a. ijs, soba noedels en witte chocolade.

...

Bereiding

  1. Reepjes

    Rooster de pitten en amandelen in de oven.
    Laat ze afkoelen en hak ze fijn.
    Smelt de cacaoboter samen met de chocolade, pindakaas en de voeg de matcha toe.
    Meng de gehakte pitten encranberry’s door de cacaomassa.
    Vul een tabletvormig flexipan matje af met de massa.
    Laat het geheel stollen in de koelkast en los de tabletjes.

  2. Bewaren

    bewaar de reepjes afgedekt op een koele plaats.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu