Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

garnituur

  • munt 3.0 tak
  • koriander tak 10.0 takjes
  • Gezouten citroen 1.0 g

opmaak

  • Gezouten citroen
  • munt
  • koriander tak

De oorsprong van de harira soep ligt in Marokko. Er zijn vele variaties van deze soep te vinden in Marokko en Algerije. De soep wordt traditioneel tijdens de ramadan bij het verbreken van het vasten gegeten.

...

Bereiding

  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Voeg de kikkererwten toe en laat de soep gedurende 8 minuten rustig koken.

  2. garnituur

    Pluk de koriander en mint en snijd ze grof.

    Snijd de schil van de gezouten citroen fijn.

  3. opmaak

    Schep de soep in de kommen en garneer met de gehakte koriander, munten fijngesneden gezouten citroenschil.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu