Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding soep:

Serveren:

  • bladpeterselie, grofgesneden 1.0 bos
  • citroen (sap)

Een andere Marokkaanse soep die niet te verwarren is met de traditionele harira soep.

...

Bereiding

  1. Bereiding soep:

    Verhit de olijfolie. Bak de ui en knolselderij aan gedurende ongeveer 5 min.Voeg de komijn- en korianderpoeder en de Knoflookpuree toe en laat nog 1 min. meebakken.Doe de Tomatino, Sambal Oelek, suiker, water en kalfsjus er bij en laat 30 min. zachtjes koken.
  2. Couscous:

    Strooi de couscous over de soep en laat zachtjes koken tot de couscous gaar is.
  3. Serveren:

    Bestrooi de soep met de bladpeterselie.Tip: Laat de gast naar behoefte citroensap toevoegen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu