Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maiskip

  • maïskipfilet met vel 10.0 st
  • zout en peper
  • roomboter

Garnituur

  • aardappel 30.0 st
  • gerookte paprikapoeder
  • gekleurde bospeen 1.0 kg
  • olijfolie

Opmaak


Rode baby kale is een jonge koolsoort die zowel rauw als kort verhit gegeten kan worden.

...

Bereiding

  1. Maiskip

    Kruid de maiskipfilets met zout en peper en bak ze in de boter.Gaar de maiskipfilets in de oven op 165°C.
  2. Garnituur

    Was de aardappels en snijd ze in achten.Was de aardappels nogmaals en droog ze goed.Frituur de aardappels en kruid ze met zout en gerookt paprika poeder.Schil de bospeen en was en droog ze goed.Kruid ze met zout en peper en besprenkel ze met wat olijfolie.Doe ze in een koeken pan en rooster ze ca. 15 minuten op 165°C.
  3. Opmaak

    Leg de maiskipfilets op de borden en schep de geroosterde bospeen erbij.Maak de baby kale aan met wat vinaigrette en verdeel over de borden.Serveer de aardappels en de aioli apart.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu