Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maiskip

  • maiskipfilet met vel en vleugel 10.0 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter 30.0 g

Witlof

  • witlof 10.0 st
  • sinaasappelsap 0.5 dl
  • boter 40.0 g

Aardappel

  • aardappels, grote vastkokende 10.0 st
  • geklaarde boter 300.0 g
  • zout en peper

Mosterdsaus

Opmaak

  • ingemaakt mosterdzaad 80.0 g
  • roodlof 2.0 st
  • waterkers 1.0 bos
  • zorri cress 0.5 bakje

Een goede saus kan op verschillende manieren gemaakt worden.Wij serveren drie recepten van dit gerecht elk met een andere basis.

...

Bereiding

  1. Maiskip

  2. Witlof

  3. Aardappel

  4. Mosterdsaus

  5. Opmaak

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu