Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maïskip

  • maïskipfilet met vel 5.0 st
  • zout en peper
  • boter, geklaarde 50.0 g

Saus

Groenten


Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

...

Bereiding

  1. Maïskip

    • Kruid de maiskipfilets met zout en peper en bak ze in de boter.
  2. Saus

    • Breng de witte wijn met de sjalotjes aan de kook.
    • Reduceer de witte wijn tot de helft in en voeg de kippenfond en de room toe.
    • Reduceer tot de gewenste dikte en passeer de saus.
    • Voeg de dragon toe, monteer met wat boter en breng op smaak met Liquid Concentrate kip.
  3. Groenten

    • Verpak de uien en de wortel in aluminiumfolie samen met wat olijfolie, zout en peper.
    • Gaar ze in de oven gedurende ca. 45 minuten op 175°C.
    • Pel en halveer de uien en bak ze vervolgens samen met de wortel en de beukenzwam in wat boter. 
    • Kook de fettuccine al dente, giet het geheel af en maak aan met wat saus.
  4. Opmaak

    • Verdeel de fettuchine samen met de kip en de groenten over de borden.
    • Schep de saus erover.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu