Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kreeft

  • Kreeftenstaart, gekookt 450.0 n/a
  • geklaarde boter 20.0 g

Jus

  • kreeftenjus 3.0 dl
  • tabasco chipotle 5.0 g

Saus

Broodjes

  • zachte broodjes 10.0 st

Opmaak

  • gemengde viseitjes 50.0 g
  • sisho purper 0.5 bakje

...

Bereiding

  1. Kreeft

    • Snijd het kreeften vlees grof.
    • Smelt de boter en maak het kreeftenvlees warm in de boter.
  2. Jus

    Breng de bisque aan de kook en reduceer tot de 1/3 en breng op smaak met de tabasco.
  3. Saus

    • Verwarm de Hollandaise saus en voeg de helft van de bisque toe.
    • Giet het geheel in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  4. Broodjes

    • Smeer de broodjes evt. in met wat gesmolten boter en bak ze af in de oven.
  5. Opmaak

    • Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en vul ze met het kreeftenvlees.
    • Maak de broodjes af met de Hollandaise, sriracha en de rest van de kreeftenjus.
    • Garneer ze tot slot met wat viseitjes en wat cress.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu