Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

  • koriander tak 10.0 tak
  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 50.0 g

Als je alleen al kijkt naar een kom met deze knaloranje soep word je vrolijk! De rode linzen brengen naast kleur ook veel vezels, eiwit, ijzer en vitamine B. Ze smaken zoet en nootachtig, wat heerlijk samengaat met de specerijen, frisse citrus en verse koriander.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Stoof de ui samen met de komijn, kerrie, knoflook en de chili in de olie.
    • Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg de linzen toe en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook het geheel gedurende ca. 10 minuten tot de linzen gaar zijn.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender en breng op smaak met citrus.
  2. Step 2

    • Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de geschaafde amandelen en de koriander.
  3. Step 3

    • Serveer er eventueel wat chili olie bij voor extra pittigheid.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu