Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • trostomaten 1.0 kg
  • knoflook 4.0 teentjes
  • zout en peper
  • suiker
  • ui 1.0 st
  • bleekselderij, stengels 2.0 st
  • gepelde tomaten op sap 500.0 g
  • gerookte paprikapoeder 1.0 tl
  • curry ketchup 1.0 tl

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Soep

    Bereid 2 liter kippenbouillon volgens de verpakking. Halveer de tomaten, prik de knoflook erin, kruid met zout, peper en een snufje suiker. Rooster ze circa één uur langzaam op de keramische barbecue. Doe er dan wat geweekt eikschaafsel bij om ze even te roken. Zweet de ui, voeg de selderij, de gerookte en de gepelde tomaten, en de kippenbouillon toe. Laat een uur tegen het kookpunt aan trekken en mix. Mix het paprikapoeder en de ketchup erdoor. Passeer eventueel door een zeef. Controleer de kruiding.ServeertipDeze soep smaakt gekoeld ook lekker. Met garnituren erin valt oneindig te combineren.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu