Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vinaigrette

  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L 5.0 dl
  • koffieboontjes 4.0 st
  • espressokoffie (sterk) 30.0 ml
  • Pedro Ximenez-sherry 1.0 dl
  • olijfolie 2.0 dl
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Vinaigrette

    Reduceer de kalfjus samen met de gekneusde koffieboontjes op een matig vuur tot drie deciliter. Zeef de koffieboontjes er met een fijne zeef uit. Breng de gereduceerde basis op smaak met espressokoffie, sherryazijn, peper en zout. Voeg als laatste de olijfolie toe. Let er hierbij op dat de emulsie los blijft van elkaar.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu