Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lam

Garnituur

  • asperges (sous-vide gegaard M.E.P) 10.0 stuks
  • groene asperges 10.0 g
  • chinese broccoli 10.0 g
  • doperwten 150.0 g
  • zout en peper

Saus

  • Knorr Professional Garde d'Or Hollandaise Saus 1L 2.0 dl
  • amsoi 10.0 g

De morielje is een wilde paddenstoel die zich alleen in het aspergeseizoen laat zien (april-mei). De smaak van de verse morielje past dan ook perfect bij asperges. Let op rauwe morieljes rauwe morieljes zijn giftig en pas na verhitten eetbaar.

...

Bereiding

  1. Lam

    • Kruid de lamsfilets met wat zout en peper en bak ze in de boter.
    • Blus de pan af met het morillevocht, madera en wat verjus.
    • Voeg de demi glace toe en breng de jus aan de kook, reduceer en passeer het geheel.
    • Voeg de morilles toe.
  2. Garnituur

    • Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    • Blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar beetgaar en breng ze op smaak.
  3. Saus

    • Verwarm de Hollandaise saus en snijd de amsoi fijn.
    • Voeg de amsoi toe.
  4. Opmaak

    • Snijd de lamsfilets en verdeel ze met de morillessaus over de borden.
    • Verdeel de groenten erbij en maak af met de amsoi Hollandaise.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu