Menu
Punten

Ingrediënten

+

Procureur:

Bonen:

Opmaak::


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Procureur:

    Kruid de lamsnekfilets met zout en peper en bak ze in de geklaarde boter.
    Blus de pan af met de rode wijn en voeg de kalfsjus toe.
    Stoof ze vervolgens verder gaar in de kalfsjus gedurende ca. 3,5 uur.
    (of kook het geheel sous-vide op 92°C)
    Snijd de filets in gelijke porties, doe ze terug in de pan en glaceer ze in wat van de saus.
  2. Bonen:

    Snijd de ui in brunoise en stoof deze samen met de knoflook en de paprikapoeder in de olijfolie.
    Voeg de witte bonen samen met de tomatensaus toe.
    Laat het geheel rustig aan de kook komen en bak ze rustig gedurende 10 minuten.
  3. Opmaak::

    Verdeel de lams procureur samen met de witte bonen over de disposable bowls.
    Verpak de meslun en de vinaigrette in aparte disposable bakjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu