Menu
Punten

Ingrediënten

+

Polenta


Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Polenta

    Breng de bouillon, knoflook en zout aan de kook.Voeg de polenta toe en roer door. Dek af met aluminiumfolie.Gaar 45 minuten in de oven op 150ºC. Vermeng de gare polenta met geraspte Parmezaan en boter op kamertemperatuur.Breng voor het soezenbeslag het water, de melk en de boter aan de kook. Voeg de bloem toe.Voeg van het vuur af de eieren een voor een toe. Vermeng het soezenbeslag met de polenta. Stort in de gewenste vorm of op een plateau. Vries aan en portioneer. Frituur vanuit de vriezer op 180ºC tot de polenta goudbruin is.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu