Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

  • daslook 200.0 g
  • olijfolie 2.0 dl
  • zeezout

Step 1

  • daslook 200.0 g
  • olijfolie 2.0 dl
  • zeezout

Step 1

  • daslook 200.0 g
  • olijfolie 2.0 dl
  • zeezout

Step 1

  • daslook 200.0 g
  • olijfolie 2.0 dl
  • zeezout

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Step 1

    daslook
  2. Step 1

    Maak de daslook schoon en dep droog. Snijd de stengels wat bij. Span een vel plastic folie over een plat bord. Drenk de daslook een voor een in olijfolie en leg deze vervolgens op het plastic. Bak de daslook circa 90 seconden in een magnetronoven op 800 watt.Controleer of de chips krokant zijn en leg ze op keukenpapier om overtollig vet te absorberen. Bestrooi met een klein beetje zout.
  3. Step 1

    daslook
  4. Step 1

    Maak de daslook schoon en dep droog. Snijd de stengels wat bij. Span een vel plastic folie over een plat bord. Drenk de daslook een voor een in olijfolie en leg deze vervolgens op het plastic. Bak de daslook circa 90 seconden in een magnetronoven op 800 watt.Controleer of de chips krokant zijn en leg ze op keukenpapier om overtollig vet te absorberen. Bestrooi met een klein beetje zout.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu