Menu
Punten

Ingrediënten

+

Quinoa

Saus

Garnituur

Opmaak

  • zoetzure komkommer 250.0 g
  • Wakame salade 250.0 g
  • krokant gebakken uitjes 60.0 g
  • furikake 20.0 g

Een gezond lunch aanbod

...

Bereiding

  1. Quinoa

    • Kook de quinoa in 6 dl water gedurende 15 tot 20 minuten.
    • Giet de quinoa af in een bolzeef en laat het geheel droogstomen.
    • Breng de quinoa op smaak met de vinaigrette.
  2. Saus

    • Meng alle ingrediënten voor de saus met elkaar
  3. Garnituur

    • Bak de ui blokjes glazig in wat olie en voeg de NoBeef slices toe.
    • Bak het geheel en voeg daarna de helft van de saus toe en meng deze door de beef slices.
    • Bak de groente mix in wat olie en voeg de rest van de saus toe.
    • Bak de eieren en houd de dooiers heel.
  4. Opmaak

    • Verdeel de quinoa over de kommen.
    • Schep daarop de NoBeef, groenten, spiegeleitje, zoet zure komkommer en de zeewiersalade.
    • Maak de bowl af met wat krokante uitjes en de furikake.
  5. FF50 tip

    • Verwerk paksoi in de groentenmix. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu