Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoutkorst

  • bloem 500.0 g
  • grof zeezout 250.0 g
  • ei 1.0 st
  • koud water 2.5 dl
  • koolraap 1.0 st

Koolraap en knolraap worden nog al eens met elkaar verward. De geel groene koolraap is een echt wintergroente. De knolraap of meiraap wordt aan het einde van de lente en in de zomer geoogst.

...

Bereiding

  1. Zoutkorst

    Zet een deeg van de bloem samen met het zout, ei en water.Laat het deeg 30 minuten rusten in de koeling.Rol het deeg op 1,5 cm dikte uit.Schil de koolraap en verpak de deze goed in het deeg.Bak de zoutkorst in de oven gedurende 2 uur op ca. 170°C.Als het deeg iets te stevig is ipv 2,5 dl water 3 dl water aanhouden.Zelf gebruiken we graag grijs ongerafineerd grof zeezout.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu