Menu
Punten

Ingrediënten

+

knolselderij

  • knolselderij 1.0 plakken
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L 1.0 dl
  • verse laurier 1.0 bladen
  • zout

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. knolselderij

    Snijd met de snijmachine een plak knolselderij op stand 22. Steek deze uit met een metalen steker met een doorsnee van acht centimeter. Doe de knolselderij met de kalfsjus, de peperpuree en de laurier in een vacuümzak. Breng op smaak met zout. Vacumeer en gaar 35 minuten au bain-marie op 85ºC. Dit is perfect voor te bereiden en lang houdbaar. Verwarm de knolselderij bij gebruik in de eigen jus en glaceer met eigen vocht.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu