Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • kropsla 1.0 st
  • Ramanas 250.0 g
  • Japanse radijs 1.0 st
  • ciogga bietjes 2.0 st
  • radijs 10.0 st
  • Hellmann's Dressing Classic 1L​ 0.5 dl
  • waterkers 1.0 bos
  • bronzen venkel 3.0 tak
  • bloemblaadjes, eetbaar 15.0 g

Opmaak

  • zuring 30.0 blaadjes

Eetbare bloemen maken je lentegerechten helemaal af. Als je de bloemblaadjes plukt heb je veel meer resultaat op je bord. En het scheelt ook nog eens in de kosten.

...

Bereiding

  1. Salade

    Maak de kropsla schoon, was de sla en droog deze met behulp van een slacentrifuge.Maak de groene radijs, ramanas, chioggia bietjes en de radijsjes schoon.Snijd ze dun op de mandoline en leg ze kort in ijswater. Pluk ondertussen de waterkers, bronzen venkel en de eetbare bloemen.
  2. Opmaak

    Haal de sla voorzichtig door de dressing en verdeel deze over de borden. Verdeel hier de dun gesneden groene radijs, ramanas, radijsjes en de bietjes over. Maak de salade af met de waterkers, bronzen venkel, zuring blaadjes en de geplukte bloemblaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu