Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Tomaten

  • appel, granny smith 150.0 g
  • zure room 80.0 g
  • dijon mosterd 10.0 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 80.0 g
  • Hollandse garnalen 250.0 g
  • kropsla 5.0 st

Wrap

  • Knorr Groenten Wortel Tortilla Wrap 6 stuks 10.0 st
  • kipfilet, gegrild 500.0 g
  • Romaanse sla 100.0 g
  • Parmezaanse kaas 150.0 g

Voor de gast die tijdens de lunch niet kan kiezen is het 12 uurtje een geweldige uitkomst. Deze klassiekers vormen samen een geweldige combinatie.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. 
    • Kook de champignonsoep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Snijd ondertussen de champignons in plakjes, ham in reepjes en de bieslook fijn.
    • Bak de champignons in de boter en voeg ze aan de soep toe.
  2. Tomaten

    • Plicheer de tomaten, snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit.
    • Schil de appel en snijd ze in brunoise Meng de zure room, mierikswortel, dille en de mosterd door de mayonaise.
    • Meng de garnalen en de appel met de saus.
    • Vul de tomaten en plaats de kapjes erop.
  3. Wrap

    • Verdeel de caesar dressing over de wraps met behulp van een paletmes.
    • Snijd de gebraden kip in dunne plakjes en beleg de wraps.
    • Verdeel de romaanse sla samen met de geraspte kaas over de kip.
    • Rol de wrap strak op en halveer de wrap.
  4. Opmaak

    • Verdeel de hamreepjes over de soepkoppen. 
    • Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de gesneden bieslook.
    • Verdeel de kropslablaadjes over de borden en plaats de gevulde tomaten erop.
    • Leg de wrap erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu