Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Spitskool

  • spitskool 100.0 g
  • Hellmann's Vegan 3L 35.0 g

Saus

  • Worcester saus Vegan 35.0 g
  • sojasaus 15.0 g
  • gembersiroop 15.0 g
  • dijon mosterd 5.0 g

Brood

  • casinobrood 1.0 st
  • Hellmann's Vegan 3L 50.0 g
  • dijon mosterd 5.0 g

Garnituur


Katsu Sando is een populaire van oorsprong Japanse sandwich. Dit is een vegetarische variant die zowel koud als warm gegeten kan worden.

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
    • Laat de burgers afkoelen.
  2. Spitskool

    • Snijd de spitskool in fijne julienne en maak deze aan met de vegan mayo.
  3. Saus

    • Meng de tomatenketchup met de Worcester, soja, gembersiroop en de mosterd.
  4. Brood

    • Snijd het casinobrood in dikke plakken van ca 3 cm dik.
    • Meng de mosterd door de vegan mayo en smeer hiermee de plakken in.
  5. Garnituur

    • Schil de radijs en snijd deze op de mandoline in dunne plakjes.
  6. Opmaak

    • Beleg tien plakken met de aangemaakte spitskool leg daarop de crispy kipburger
    • Verdeel hierop de tonkatsu saus, daarop de spitskool en sluit af met een plak brood.
    • Zet de sandwiches gedurende 10 minuten iets onder druk.
    • Snijd de korstjes eraf en halveer de sandwiches.
    • Garneer met een kleine salade van radijs, kropsla en sisho op smaak gebracht met citrus vinaigrette.
    • Spuit de rest van de tonkatsu saus erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu