Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gnocchi

  • aardappelpuree 1.8 kg
  • eieren 4.0 st
  • bloem 400.0 g
  • parmezaanse kaas, geraspt 200.0 g

Kastanjegel


Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Gnocchi

    Vermeng de aardappelpuree goed met de eieren, bloem, kaas en kastanjepuree.Stort het deeg in een halve gastronoombak.Stoom het 25 minuten in de oven.Laat het afkoelen en snijd het in gelijkmatige stukjes.
  2. Kastanjegel

    Maak een kastanjegel van de kastanjepuree.Gebruik op een liter water zes gram agar agar en breng op smaak met de geconcenteerde bouillon.Bloem en frituur de gnocchi.Leg er een blokje kastanjegel middenop.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu