Menu
Punten

Ingrediënten

+

Fricandeau:

  • kalfsfricandeau 1.0 kg
  • zout en peper
  • margarine 40.0 g

Aardappels:

Boontjes:

  • sperziebonen 600.0 g
  • gerookt spek 20.0 plakjes
  • margarine 30.0 g

Oesterzwammen:

Jus:


...

Bereiding

  1. Fricandeau:

    • Kruid het vlees met zout en peper en braad het rondom naar gewenste gaarheid.
    • Snijd het vlees in dunne plakken.
  2. Aardappels:

    • Was de aardappels en snijd ze iets in.
    • Doe ze in een ovenschaal met olijfolie zodat de aardappelen net onder staan.
    • Voeg de knoflook, laurier en het zeezout toe.
    • Zet de schaal in de oven en laat het geheel ca. 20 minuten garen op 175ºC.
  3. Boontjes:

    • Maak de boontjes schoon en blancheer ze.
    • Rol ze op in een plakje gerookt spek en bak ze om en om in wat margarine.
  4. Oesterzwammen:

    • Maak de paddenstoelen schoon en bak ze op hoog vuur.
    • Voeg op het laatste moment de roast umami en wat dragon toe.
  5. Jus:

    • Breng de Marsala aan de kook.
    • Voeg het water toe en breng opnieuw aan de kook en roer de jus poeder erdoor.
    • Voeg de Italiaanse kruidenpuree en de oregano toe en kook de jus nog 4 minuten door.
  6. Opmaak:

    • Verdeel de fricandeau samen met de garnituren over de borden en maak ze af met de Italiaanse vleesjus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu