Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kabeljauw:

  • kabeljauwfiletmoten 10.0 st
  • zout en peper
  • zonnebloemolie 30.0 g

Saus:

Pasta:

Groenten:

  • sugarsnaps 175.0 g
  • haricots-verts 175.0 g
  • tuinboontjes 125.0 g
  • doperwten 150.0 g

...

Bereiding

  1. Kabeljauw:

    • Kruid de kabeljauwmootjes met zout en peper en bak ze in de zonnebloemolie.
  2. Saus:

    • Vermeng de twee sauzen met elkaar.
    • Voeg 1 dl water, geconcentreerde visbouillon, room, dille en de citrus toe en verwarm het geheel.
  3. Pasta:

    • Kook de pasta al dente in water met wat zout.
  4. Groenten:

    • Maak de groenten schoon en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.
  5. Opmaak:

    • Meng de pasta en de groenten samen met wat saus.
    • Verdeel het groentemengesel over de borden en schep de gebakken kabeljauw erop.
    • Serveer de rest van de saus apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu