Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Saus

  • Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 250ml 2.0 dl
  • dijon mosterd 20.0 g

Garnituur

  • iberico ham 10.0 plakken
  • asperges (sous-vide gegaard M.E.P) 20.0 stuks
  • groene asperges 10.0 st
  • fleur de courgette 10.0 st
  • bleekselderij, stengels 10.0 st
  • chinese broccoli 10.0 g
  • lente-uitjes 10.0 st
  • geklaarde boter
  • witte peper

Opmaak

  • zuurdesembrood kruim, geroosterd 50.0 g
  • affilla cress 0.5 bakje
  • bronzen venkel 10.0 tak

De naam van de Spaanse ham “pata negra” is genoemd naar de zwarte poten van het varken.
De ham wordt in Spanje tegenwoordig Ibérico ham genoemd en is geclassificeerd in verschillende kwaliteiten: van Jamón Ibérico de Cebo  tot (de beste) Jamón Ibérico de Bellota.

...

Bereiding

  1. Bereiding Saus

    • Verwarm de Hollandaise saus en voeg de mosterd toe.
    • Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.
    • Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  2. Garnituur

    • Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    • Verdeel een beetjeboter in de pan en leg de ham erop.
    • Verdeel de groenten op de ham, kruid ze met wat peper en stoof ze kort aan.
  3. Opmaak

    • Verdeel de groenten met de Ibericoham over de borden.
    • Spuit de mosterdsaus erop en bestrooi met wat geroosterd zuurdesembrood kruim.
    • Maak het geheel af met het kruiden.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu