Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • mihoen 200.0 g
  • flespompoen 0.5 st
  • komkommer 1.0 st
  • tomaat 5.0 st
  • tofu 200.0 g
  • lente-uitjes 200.0 g
  • tauge 200.0 g
  • koriander tak 10.0 g
  • mint 5.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe.Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

  2. Garnituur

    Kook de mihoen kort en spoel ze koud met water.Maak de pompoen schoon, snijd in blokjes en blancheer ze.Snijd de komkommer, tomaat en de bosui in reepjes.Snijd de tofu in blokjes en maak de taugé schoon.Pluk de kruiden.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden groenten samen met de tofu over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de koriander en de mint.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu