Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • eieren 10.0 st
  • geklaarde boter
  • zuurdesembrood 10.0 plakken
  • groene kruiden 30.0 g

Opmaak

  • zwarte peper

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en-ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Snijd ondertussen de asperges in schuine plakjes en voeg deze aan de soep toe.
  2. Garnituur

    • Bak de eitjes in wat boter en rooster het brood.
    • Pluk de kruiden.
  3. Opmaak

    • Schep de soep in de borden en verdeel het geroosterde brood.
    • Leg daarop het gebakken eitje met de kruiden en maak af met wat zwarte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu