Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hotdog

Mayonaise

  • truffeltapenade 30.0 g
  • hazelnootolie 5.0 g

Garnituur

  • paddenstoelenmix 500.0 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper

Opmaak

  • puntbroodjes 10.0 stuks
  • Parmezaanse kaas 100.0 g
  • kervel 20.0 g

Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter. Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen.

...

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking.Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.
  2. Mayonaise

    Meng de mayonaise met de truffeltapenade en de hazelnootolie
  3. Garnituur

    Maak de paddenstoelen schoon en bak ze kort op hoog vuur in wat boter.Kruid ze met zout en peper.
  4. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in.Verdeel de gebakken paddenstoelen en leg daarop de gegrilde rookworst.Maak de haute dogs af met de truffelmayonaise en geschaafde Parmezaanse kaas.Garneer met wat kervel.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu