Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hotdog

Salade

Opmaak

  • puntbroodjes 10.0 stuks
  • blauwe bastiaanse 200.0 g
  • honing 50.0 g
  • hazelnoten geroosterd 60.0 g
  • shiso green 0.5 bakje

Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter. Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen.

 

...

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking.Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.

  2. Salade

    Pluk de radicchio en snijd de witlof en de appel in julienne.Meng de radicchio, witlof en de appel met de citrus vinaigrette.

  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in.Verdeel de witlof salade en leg daarop de gegrilde rookworst.Schaaf de blauwe kaas erover en maak af met wat honing. Garneer de haute dog met de hazelnoten en wat shiso.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu