Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bouillon:

Wontons:

Groenten:

  • doperwten, gedopte 300.0 g
  • groene asperges 10.0 st

Opmaak:

  • lavas olie 30.0 g

Wontons kunnen ook als garnituur dienen in soep of bouillon. En makkelijk en snel zelf te maken. Wij vullen de wontons met confit de canard verrijkt  met wat ingekookte gevogeltefond. 

...

Bereiding

  1. Bouillon:

    • Breng een liter water aan de kook en voeg de groentebouillon toe.
    • Pluk de peterselie en voeg deze op het laatste moment aan de bouillon toe.
  2. Wontons:

    • Reduceer de demi glace en vermeng deze met het geplukte vlees.
    • Leg de wonton velletjes uit, steek ze uit met een ronde steker en bestrijk ze met eidooier.
    • Verdeel de confit erop, vouw ze dicht en steek ze uit.
    • Kook de ravioli kort in water met wat zout.
  3. Groenten:

    • Maak de doperwten schoon en schil en snijd de asperges.
    • Blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout en laat ze uitlekken.
  4. Opmaak:

    • Verdeel de ravioli samen met de groenten in de borden.
    • Schep de bouillon erop en maak af met de lavas olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu