Menu
Punten

Ingrediënten

+

Krielaardappeltjes:

  • krielaardappels 1.5 kg

Garnituur:

  • feta, in blokjes 300.0 g
  • zwarte olijven zonder pit 200.0 g

Rode ui:

  • rode ui 100.0 g

Opmaak:


Deze verrassende salade is smaakvol en, voor jou als vers specialist, eenvoudig te bereiden voor grote hoeveelheden. Tevens is de salade ook geschikt om te serveren op een buffet.

...

Bereiding

  1. Krielaardappeltjes:

    Gaar de krieltjes en snijd ze indien nodig.
  2. Garnituur:

    Laat de feta en de olijven uitlekken.
  3. Rode ui:

    Snijd de rode ui in reepjes/julienne.
  4. Opmaak:

    Maak de gekookte kriel aan met de vinaigrette en leg de aangemaakte kriel inde gewenste schaal.
    Decoreer met de feta, rode ui, olijven en de peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu