Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gnocchi:

  • gnocchi 1.0 kg
  • zout

Vulling:

Saus:


De Italiaanse pastasoort gnocchi is uiterst geschikt voor een ovenschotel. Het pastakussentje van aardappel heeft een zachte structuur en is daardoor makkelijk te eten. Deze smaakbom is een feestje op tafel!

...

Bereiding

  1. Gnocchi:

    • Blancheer de gnocchi kort in kokend water met wat zout. 
    • Schep het uit in een ovenschaal of gastronormbak.
  2. Vulling:

    • Snijd de champignons en oesterzwammen. 
    • Bak de champignons, oesterzwammen en Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek aan in wat olie. 
    • Als deze iets gebakken zijn, voeg de spekjes erbij en laat deze 5 minuutjes meebakken. 
    • Voeg dan de spinazie toe en laat het geheel garen tot de spinazie geslonken is. 
    • Verdeel de vulling over de gnocchi.
  3. Saus:

    • Maak met 5 dl water en de Knorr Garde d’Or Kaas Saus een gladde saus. 
    • Giet de saus over de ovenschotel, strooi de kaas er als laatste op. 
    • Zet 20 minuten in de oven op 175°C met 10% vocht.
  4. Voedingswaarden per portie (375 gram)

    kcal 559,4 g 
    vet 34,1 g 
    verzadigd vet 14,4 g 
    koolhydraten 42,2 g 
    suiker 17,5 g 
    vezels 5,1 g 
    eiwit 18,5 g 
    zout 3,1 g * 

     *zonder het zelf toegevoegde zout

    Tip: Gebruik ook eens De Vegetarische Slager NoBacon Veganistisch Geroockt Spek als alternatief voor spekjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu