Menu
Punten

Ingrediënten

+

Spek

  • speklappen 1000.0 g
  • zoet zure saus 200.0 g

Garnituur

  • mini komkommer 5.0 st
  • radijs 10.0 st
  • lente uitjes 10.0 st

Broodjes

  • bunbroodjes 10.0 stuks

Opmaak

  • koriander, verse takjes 20.0 st

Een prachtig streetfood gerecht met mooie structuren. Het zachte broodje, knapperige groenten en het krokante spek.

...

Bereiding

  1. Spek

    • Bak de speklappen om en om en verwarm de zoet zure saus.
  2. Garnituur

    • Snijd de komkommer en de radijs in plakjes en de lente ui in reepjes.
  3. Broodjes

    • Stoom de bunbroodjes ca. 6 minuten in de oven.
  4. Opmaak

    • Snijd de speklappen in tweeën en verdeel ze over de broodjes.
    • Beleg de speklapjes met de met de zoetzure saus, taugé, lente ui, en radijs.
    • Garneer metde koriander takjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu