Menu
Punten

Ingrediënten

+

rookworst

Broodje

  • bunbroodjes 10.0 stuks
  • tauge 100.0 g
  • radijs 10.0 g
  • lente uitjes 10.0 st
  • zoet zure mini komkommer* 10.0 stuks
  • koriander tak 10.0 takjes
  • sesamzaad 1.0 g

Opmaak

  • Hoi sin saus met ketchup* 150.0 g

Creativiteit kent geen grenzen, daarom bedachten we dit Aziatisch gestoomde broodje wat normaal gezien met buikspek geserveerd word.

...

Bereiding

  1. rookworst

    Verwarm de worsten in de verpakking.
    Haal de worsten uit de verpakking.
    Bak de worsten in watboter rondom bruin op de bakplaat of pan.
  2. Broodje

    Stoom de bunbroodjes ca. 6 minuten in de oven.
    Maak de taugé schoon, snijd de radijs in plakjes en de lente ui in reepjes.
    Verdeel de gebakken rookworsten over de broodjes en beleg ze met de komkommer, lente ui, en radijs.
    Maak af met wat vinaigrette, garneer met wat koriander en de sesamzaadjes.
  3. Opmaak

    Serveer ze met de Chinese ketchup.
    * zie recept
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu