Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

Step 3

  • zure room 150.0 g
  • scarlet cress 1.0 bakje

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Verhit wat olijfolie en voeg de sjalot, knoflook en de tijm toe.
    • Voeg de bietjes, zwarte peper en de balsamico toe.Blus het geheel af met het citroensap en de balsamico.
    • Voeg het water en de bouillonpoeder toe en breng het geheel aan de kook.
    • Breng op smaak met citrus en smoke en pureer de bietensoep in de blender.
  2. Step 2

    • Snijd de bietenwraps in reepjes.
    • Bak de bieten wrap reepjes krokant in de koekenpan.
  3. Step 3

    • Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de bieten wrap reepjes, zure room en wat cress.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu