Menu
Punten

Ingrediënten

+

Jus

  • winterwortel 1.0 st
  • uien 1.0 st
  • bleekselderij, stengels 1.0 st
  • kalfspoulet 100.0 g
  • druivenpitolie
  • witte peper
  • Tonkabonen 2.0 st
  • Rode Wijn, fles 4.0 dl

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Jus

    Snijd de groenten grof. Snijd het kalfsvlees in kleine brunoise. Zet het vlees aan in druivenpitolie tot het vocht begint te kleuren. Voeg de gesneden groenten, peper en de gebroken tonkabonen toe. Laat de groente slinken en het vocht verdampen. Blus af met rode wijn, laat inkoken, voeg de gebonden kalfsfond toe. Laat tien minuten koken. Dek de pan af met folie en laat de tonkabonen vijf minuten trekken. Passeer de jus door een puntzeef met een passeerdoek. Breng op smaak en serveer.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu