Menu
Punten

Ingrediënten

+

Cocktailsaus

  • Sherry 4.0 g
  • vieux 2.0 g
  • cayennepeper 0.5 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 300.0 g

Garnituur

Opmaak

  • zoetzure sjalotjes 300.0 g
  • zuurdesembrood 10.0 plakken
  • limoen 1.0 st
  • Vene cress 1.0 bakje
  • zwarte peper

Onze variant op de klassieke zalmmayonaise geserveerd met zoetzure sjalotjes en zuring

...

Bereiding

  1. Cocktailsaus

    Meng de paprikapuree samen met de sherry, vieux en de cayennepeper.Vermeng vervolgens met de ketchup en de mayonaise.Breng eventueel op smaak met citroensap.
  2. Garnituur

    Bereid de visbouillon en pocheer hierin de zalm.
    Laat de zalm afkoelen en pluk de zalm grof.
    Maak de zalm aan met wat cocktailsaus.
    Kook de eieren, pel en halveer ze.
    Was de sla, pluk ze grof en maak ze goed droog.
  3. Opmaak

    Verdeel de kropsla, zalm, eieren en de sjalotjes over het brood.
    Maak het geheel af met de bloedzuring, limoenen wat zwarte peper.
    Serveer met wat cocktailsaus apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu